Werkwijze aankoop


1. Persoonlijk gesprek

Wanneer je op zoek gaat naar een woning in Den Haag (en omgeving), Delft of Rotterdam maken we graag eerst kennis met jou, zodat we precies weten waar je naar op zoek bent. Na jouw aanvraag voor gratis aankoopadvies, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.


2. Duidelijke afspraken

Wanneer je besluit om je te laten ondersteunen door één van onze aankoopmakelaars gaan we eerst samen om de tafel om alles op papier te zetten. Door te werken met duidelijke afspraken vooraf, weet je altijd wat je precies van ons kunt verwachten.


3. De nieuwste woningen

Wij zullen alle nieuwe woningen die aan jouw eisen voldoen naar je mailen. Zit er een huis bij dat je echt moet zien, dan zorgen wij zo snel mogelijk een bezichtigingsafspraak inplannen.


4. Bezichtiging

In deze dynamische woningmarkt is het belangrijk om snel een bezichtiging te plannen. Jouw droomhuis kan immers morgen alweer verkocht zijn. Ben jij te druk om direct een afspraak te maken? Geen probleem, wij maken alle afspraken voor jou.


5. De juiste waarde

Als we jouw droomhuis hebben gevonden dan wil je natuurlijk wel weten wat het waard is. Is de vraagprijs realistisch of is het aan de hoge kant? De juiste waarde is cruciaal in de onderhandelingen over de vraagprijs.


6. Onderhandelingen

Weet je zeker dat dit de woning is waar je na een lange werkdag thuis wil komen? Dan gaan we de onderhandelingen in met de verkopende partij. Hierbij kijken we niet alleen naar een gunstige, realistische verkoopprijs, maar we bespreken ook de voorwaarden zoals een bouwkundige keuring, ontbindende voorwaarden, oplevering enz.


7. Koopcontract

Yes, het is gelukt. Je mag jóuw droomwoning kopen! En nu? Ook na de onderhandelingen helpen we je verder bij alle vervolgstappen. We nemen het koopcontract met je door en leggen alle juridische termen en bepalingen in heldere taal voor je uit.


8. Notariskeuze

Wij werken al jaren met een vaste notaris, die nauwkeurig werkt en altijd tijd voor ons heeft. Wil je liever jouw eigen notaris inschakelen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We zijn zowel bij het tekenen van de leveringsakte als de transportakte aanwezig.

 


gallery1
gallery2
gallery3
gallery4
gallery5
gallery6
gallery7
gallery8