Werkwijze aankoop


1. Persoonlijk gesprek

Wanneer je op zoek gaat naar een woning in Den Haag (en omgeving), Delft of Rotterdam maken we graag eerst kennis met u, zodat we precies weten waar u naar op zoek bent. Na uw aanvraag voor gratis aankoopadvies, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.


2. Duidelijke afspraken

Wanneer u besluit om u te laten ondersteunen door één van onze aankoopmakelaars gaan we eerst samen om de tafel om alles op papier te zetten. Door te werken met duidelijke afspraken vooraf, weet u altijd wat u precies van ons kunt verwachten.


3. De nieuwste woningen

Wij zullen alle nieuwe woningen die aan uw eisen voldoen naar je mailen. Zit er een huis bij dat u echt moet zien, dan zorgen wij zo snel mogelijk een bezichtigingsafspraak inplannen.


4. Bezichtiging

In deze dynamische woningmarkt is het belangrijk om snel een bezichtiging te plannen. Uw droomhuis kan immers morgen alweer verkocht zijn. Bent u te druk om direct een afspraak te maken? Geen probleem, wij maken alle afspraken voor u.


5. De juiste waarde

Als we uw droomhuis hebben gevonden dan wil je natuurlijk wel weten wat het waard is. Is de vraagprijs realistisch of is het aan de hoge kant? De juiste waarde is cruciaal in de onderhandelingen over de vraagprijs.


6. Onderhandelingen

Weet u zeker dat dit de woning is waar u na een lange werkdag thuis wil komen? Dan gaan we de onderhandelingen in met de verkopende partij. Hierbij kijken we niet alleen naar een gunstige, realistische verkoopprijs, maar we bespreken ook de voorwaarden zoals een bouwkundige keuring, ontbindende voorwaarden, oplevering enz.


7. Koopcontract

Yes, het is gelukt. U mag uw droomwoning kopen! En nu? Ook na de onderhandelingen helpen we u verder bij alle vervolgstappen. We nemen het koopcontract met u door en leggen alle juridische termen en bepalingen in heldere taal voor u uit.


8. Notariskeuze

Wij werken al jaren met een vaste notaris, die nauwkeurig werkt en altijd tijd voor ons heeft. Wilt u liever uw eigen notaris inschakelen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We zijn zowel bij het tekenen van de leveringsakte als de transportakte aanwezig.

 


gallery1
gallery2
gallery3
gallery4
gallery5
gallery6
gallery7
gallery8